» Presentació

panorama-31

Objectiu

L’objectiu de BALMA FORESTAL SLP és afavorir la producció i el consum de productes forestals locals.

Oferim els nostres serveis a persones interessades en augmentar la qualitat dels boscos (siguin propietàries, empresàries o funcionàries) .

L’estratègia bàsica per aconseguir-ho consisteix en desenvolupar projectes i actuacions que millorin  els 4 aspectes principals dels ecosistemes forestals:

  • la conservació de la biodiversitat
  • la protecció del sòl
  • la producció forestal
  • la gestió econòmic

Col·laboracions

Defensem el  treball en xarxa i  el coneixement col·lectiu. Per això compartim experiències i treball amb moltes persones, que d’una manera o altra estan vinculades amb nosaltres:

Miquel Fabra: Soci fundador de Balma Forestal SLP. Enginyer de Forests, expert en LIDAR i planificació forestal. Ha estat amb nosaltres durant 4 anys, un dels pilars de l’empresa. En l’actualitat treballa a Indufor viatjant per tot el món amb projectes de planificació tàctica i estratègica.

Simó Serra: Enginyer Tècnic Forestal. Actualment es dedica a la ramaderia i a la agricultura ecològica. Col·laborem en redacció de projectes i generació d’idees.

Josep Mestres: Enginyer Tècnic Agrícola i Màster en Medi Ambient. Va treballar amb nosaltres durant 3 anys en redacció de projectes, cartografia i treballs forestals. Col·labora puntualment en treballs forestals.

Mar Labrador: Enginyera de Forests, pensadora i moltes altres coses. Col·labora habitualment en redacció de projectes i treballs forestals. Domina les bases de dades i el llenguatge tècnic de maravella.

Azziz Mazghari: Treballador autònom. Col·labora puntualment en treballs forestals.

Arnald Mont de Palol: Enginyer Tècnic Agrícola i Enginyer de Forests. Gerent de Ruscinia Eduació Ambiental. Col·laborador habitual en feines de camp i bon coneixedor del sector ambiental i forestal.

Xavier Ròdenas (Aixortà): Enginyer de Forests. Gerent d’Aixortà, gestió responsable del territori. És expert en ordenació forestal, custòdia del territori i educació i comunicació ambiental; un model per a nosaltres. Hem col·laborat amb ell diversos projectes d’ordenació forestal al Pallars.

Xavier Montero (El Cau dels Toixons):  Tècnic en treballs forestals i conservació del Medi Natural. Al capdavant del cau dels toixons practica silvicultura de proximitat. Col·labora puntualment en treballs forestals i trepa d’arbres ornamentals.

Quim Gubau. Biòleg, expert en dinamització d’associacions de propietaris. Col·laborem en redacció de projectes de planificació forestal.

Xarxes

Creiem en el poder dels moviments associatius. Per això, som membres dels següents col·lectius:

Som Energia SCCL: cooperativa de producció i consum d’energia renovable.

Prosilva : Associació per la gestió forestal propera a la natura.

Profor: Asociación de profesionales forestales de España


Professionals en Xarxa per la Gestió Responsable del Territori (Nèqua ambient i territori, Aixortà, Bruc Associats, Felipe Valladares Fotografia)

Associació Catalana d’Empreses de Treballs Forestals

Acetref

Col·legi d’Enginyers Tècnics Forestals de Catalunya

Col.legi Enginyers Tecnics Forestals

Balma Forestal SLP